microsoft-ma-nejlepsi-line-up-her-v-dejinach
Novinka Microsoft má „nejlepší line-up her v dějinách“

Microsoft má „nejlepší line-up her v dějinách“

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2007 13:38 1
Reklama

S blížícími se Vánocemi přichází i konec roku, takže se firmy pozvolna ohlížejí za úspěchy či neúspěchy, které se podařilo během uplynulého období dosáhnout. Společnost Microsoft vidí kvalitu vydaných her pro konzoli Xbox 360 jakožto nejlepší a své domněnky si pochopitelně nenechává pro sebe.

V obsáhlé tiskové zprávě, jež se vyskytla před několika málo hodinami, se zástupci společnosti kasají nad tituly jako Bioshock, The Orange Box, Mass Effect, Project Gotham Racing 4 a pochopitelně Halo 3. Ve všech případech jde o hry s takřka maximálním hodnocením, takže můžeme považovat rozjařenost lidí kolem strýčka Billa za oprávněnou. Řečí čísel však výše jmenované hry tvoří jen zlomek z více než 60 her, které svým hodnocením i hráčskou oblibou předčily konkurenci.

Bez překvapení je také to, že valná většina her se dočkala svého data vydání až po překlenutí poloviny roku, konkrétně od konce léta do dnešních dní. A i z druhé strany, tedy pohledem hráčů, se všechno jeví naprosto v pořádku, neboť číslo určující počet prodaných konzolí se momentálně zastavil u přibližného čísla 13,4 milionů. Podle průměrného počtu 6,3 her na jednu prodanou konzoli nám lehkým výpočtem vychází 84,4 milionů prodaných kusů her a to už je… to už je velmi solidní číslo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama