4-nove-herni-mody-pro-pgr4-zdarma
Novinka 4 nové herní módy pro PGR4 zdarma

4 nové herní módy pro PGR4 zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 11. 2007 10:59 3
Reklama

V průběhu dnešního dne by se na XBL měla objevit čtveřice herních módů určených velmi vysoko hodnocené závodní hře Project Gotham Racing 4. Navíc, společnost Microsoft rozhodla vydat multiplayerová rozšíření zcela zadarma, což jistě potěší nejednoho fandu rychlých kol. Že je opravdu o co stát můžete posoudit z následného výpisu detailů:

Daily Tournaments - Každý den, od pondělí do pátku, můžete závodit v pěti skupinách po 128 jezdcích v ultimativním šampionátu, přičemž můžete porovnávat své (dost možná i zlepšující se) výsledky na podrobných žebříčcích.

Super Saturdays - Podobně jako v případě prvního módu, Super Saturdays nabízí možnost vyřádit se na orkuzích i o víkendu. Se zvýšeným zájmem se počítá i v případě počtu jezdců, rozšířených až na neuvěřitelnch 2560 (pět skupin po 512).

Simulation Sundays - A ani v neděli si neodpočinete, neboť právě poslední den týdne je určen těm nejvíce hard-core hráčům. Možnost sejít se dostane jen 64 z nich, ovšem s nutnsotí pohledu z interiéru a se zapnutou manuální převodovkou. Rozhodně tedy ne masová záležitost, o to však lepší zážitek.

Global Cup - V závěru nesmí chybět velký turnaj, v němž hraje roli i národní hrdost. Přesně 512členné startovní pole bude složeno z 20 nejlepších jezdců každého státu + 32 nejlepších ze "Zbytku světa". Závodit se bude po dva týdny a vítěz si odnese trofej národního hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama