assassin-s-creed-s-hereckou-kristen-bell
Novinka Assassin's Creed s herečkou Kristen Bell

Assassin's Creed s herečkou Kristen Bell

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 11. 2007 13:55 4
Reklama

Společnost Ubisoft, která mohutně dokončuje práce na výpravné akční hře Assassin's Creed, oznámila světu novinu ohledně obsazení hollywoodské herečky Kristen Bell do jedné z klíčových rolí příběhu. "Bylo to krušné, najít herečku, která by prokázala tolik talentu a emocí, nutných právě pro postavu v Assassin's Creed univerzu," řekla producentka Jade Raymond, "Kristen Bell je výtečná herečka, která je schopná vdechnout své postavě život a nemyslím si, že by na tomto místě mohl kdokoliv excelovat lépe a nakonec, její profesionální přístup je v souladu s duchem našeho projektu." Že superlativy v Ubisoftu nešetří se dalo čekat, ale ruku na srdce, Kristen Bell sice v Hollywoodu působí, ovšem doposud nikterak výrazně. Nejnověji jste ji mohli zahlédnout ve třech epizodách druhé série Heroes, předtím v dalších seriálech jako je Veronica Mars, nebo Gossip Girl.

Zdá se však, že samotná herečka je celému projektu nakloněna ještě více, než tvůrci hry, neboť podle jejího prohlášení se sama stala hráčkou a práce na Assassin's Creed chápe jako šanci zapsat se do historie. "Je to něco zcela nového, než co jsem dělala doposud a rozhodně si nemůžu na nic stěžovat. Byla jsem okouzlena tímto projektem hlavně kvůli chytrému příběhu a charakteru postavy, kterou hraji. K tomu všemu respektuji celkový vzhled, především poté úroveň grafického zpracování. Těším se, až sama sebe ve hře uvidím a budu se snažit dohrát příběh až do konce."

Jen pro pořádek připomínáme, že Assassin's Creed vyjde v Severní Americe už v listopadu na platformách PS3 a Xbox 360 v základní edici za $59.99 a limitované v ceně o $10 více s tím, že ostatní verze budou následovat. A nakonec námět k diskuzi - Pohled na kterou ze zmiňovaných žen, Jade Raymond a Kristen Bell, více bolí? :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama