microsoft-uvadi-viva-pinata-party-animals
Novinka Microsoft uvádí Viva Piňata: Party Animals

Microsoft uvádí Viva Piňata: Party Animals

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 10. 2007 13:59
Reklama

Microsoft Game Studios a Krome Studios představují nejnovější párty hru, která se objeví exkluzivně na konzoli Xbox 360. Titul „Viva Piñata: Party Animals”, který je koncipován jako rodinná zábava pro děti od šesti let, se na pultech evropských obchodů objeví již 16. listopadu 2007. I přes roztomilý vzhled ale nabídne zábavu všem zájemcům bez rozdílu věku.

V samotné hře se uživatel převtělí do role jedné z postaviček, které se objevily už v původní hře Viva Piñata. Těšit se mohou například na koníka Horstachia, lištičku Pretztail, ježka Fudgehoga nebo myšku Mousemallow. V jejich kůži vyzkouší více než padesát zábavných miniher, ve kterých budou soutěžit o slávu a uznání. Soupeřit mohou jak proti virtuálním protivníkům, tak také proti svým přátelům a známým.

Hra bude k dispozici v kompletní lokalizaci do češtiny, včetně českého menu a dabingu všech postaviček. Díky své koncepci dokáže pobavit několik minut, ale i mnoho dní. Hráči by rovněž měli zaregistrovat PC verzi původního titulu, který se na pultech obchodů objeví ještě letos před Vánocemi. Vhodným doplňkem pro obě verze je potom růžový či bledě modrý ovladač, který jako stylový doplněk ocení především dívky a mladší hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama