detaily-o-nove-hre-tima-schafera-brutal-legend
Novinka Detaily o nové hře Tima Schafera - Brutal Legend

Detaily o nové hře Tima Schafera - Brutal Legend

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný

19. 10. 2007 15:27 5
Reklama

Tima Schafera asi není třeba dlouze představovat. Každý, kdo hrál nebo alespoň slyšel o Psychonauts, si jeho jméno určitě zapamatoval velice dobře, stejně tak jako název společnosti Double Fine Productions, která za Psychonauts stála. Zhruba před měsícem začala na internetu probíhat šuškanda o novém titulu této firmy, Brutal Legend, jenž byl dnes oficiálně potvrzen a představen. Hlavním hrdinou hry bude Eddie Riggs, člověk, který zajišťuje převoz a servis aparatur pro velké metalové skupiny. Tenhle týpek se však jednoho dne vrátí v čase, načež se objeví v podivném fantasy světě, který se celý točí okolo metalu a jeho historie. Jaká náhoda.

Brutal Legend bude third-person akce (avšak podobně jako u Psychonauts jde spíše o orientační žánrové zařazení) v rozsáhlém a otevřeném světě, v níž bude hrát velkou úlohu hudba. Koneckonců už základní výbava hráče svědčí o lecčems: k dispozici totiž bude mít sekeru, kytaru a našlápnutou káru V8. Všechny tři půjde účinně použít proti nepřátelům, přičemž každý z těchto předmětů samozřejmě specifickým způsobem. Stejně tak si budete moci ochočit i velkou armádu nohsledů, složenou z různých druhů nestvůr. Brutal Legend slibuje rovněž nejlepší metalový soundtrack, jaký se kdy ve hře objevil.

Eddiemu Riggsovi propůjčil hlas Jack Black, což se - pokud jste viděli třeba Školu ro(c)ku - zdá jako ideální volba. Brutal Legend vyjde někdy v roce 2008 na PlayStation 3 a Xbox 360, o PC verzi zatím nebylo nic řečeno. Kochejte se zatím obrázky (bohužel k dispozici pouze na homepage), trailerem a věřte nám - tohle bude nářez!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama