necekane-detaily-z-gta-iv
Novinka Nečekané detaily z GTA IV

Nečekané detaily z GTA IV

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 10. 2007 11:00 2
Reklama

Pomalu se stává pravidlem, že informace, řekněme, trochu podstatnějšího rázu, se dozvídají fanoušci na akcích, které nejsou sledovány herním světem až tak detailně. Řeč je o PlayStation Holiday Preview Event, který proběhl před několika dny v kanadském Torontu a mezi zúčastněnými se objevili také vývojáři z Rockstar. Ačkoli oficiálně na předváděčce hra Grand Theft Auto IV chyběla, nikdo si nenechal ujít příležitost, vyšťourat z vývojářů nějakou tu informaci.

Jeden z pracovníku Rockstar se nechal slyšet, že v současnosti je celý tým zaměstnaný testováním nejrůznějších úseků hry a navíc se uvažuje o tom, zda nenechat hned od začátku přístupnou celou mapu. Na druhou stranu se ale musí počítat s možná negativním ohlasem fanoušků, neboť postupné odemykání měst je doménou celé série. Druhá informace je ta podstatnější a týká se multiplayeru, jež by měl být přístupný hned v několika (zřejmě 4) módech a zahrát by si mohlo až 16 hráčů najednou. V případě konzolí by tak šlo o důležitou novinku, v případě potencionální PC verze už jásat tolik nemusíme, neboť (nejen) díky modařské scéně měli hráči možnost zahrát si GTA online již v minulosti.

Zprávu je však nutno brát s jistou rezervou, neboť oficiální telefonát do Rockstar skutečnost nepotvrdil, ovšem ani nevyvrátil. Ať tak, či tak, jasno budeme mít už v první polovině příštího roku, kdy GTA IV slavnostně dopadne na pulty.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama