cim-zaukoluje-activision-bizarre-creations
Novinka Čím zaúkoluje Activision Bizarre Creations

Čím zaúkoluje Activision Bizarre Creations

sleepless.

sleepless.

15. 10. 2007 11:22
Reklama

Spolu s překvapivým oznámením koupě britského týmu Bizarre Creations společností Activision vyšlo najevo, že budou vývojáři z Liverpoolu pracovat přinejmenším na dvou hrách – jedné závodní a jedné akční. Nyní to v rozhovoru pro magazín Develop potvrdila víceprezidentka vydavatelské odnože Activision Robin Kaminská, když navíc specifikovala, jaké povahy oba dva projekty Bizarre Creations budou.

Na otázku jestli hodlá Activision vybudovat s pomocí Bizarre novou závodní sérii, Robin odpověděla: „Absolutně ano. Věříme ve značky a licence, ne v individuální tituly. Budeme tedy spolupracovat s Bizarre na vývoji skvělého konceptu a závodní značky, ale zároveň budeme pracovat i s jejich druhým týmem, který je hodně talentovaný co se akční her týče. Tento tým bude pravděpodobně pracovat na licenci, kterou vlastní Activision.“

Když si to zesumírujeme, tak bude tým stojící za sérií Project Gotham Racing pracovat na zbrusu nové závodní hře, která se stane základem celé série. No a tým vyvíjející v současné době titul The Club pro Segu bude zas makat na hře vycházející ze značky, licence či série, kterou Activision v současné době vlastní. Může to být cokoli od Shreka, přes X-Meny a Spider-Many až po Pitfall, Wreckless a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama