tri-edice-halo-3-a-xbox-360-s-tematickou-kamuflazi
Novinka Tři edice Halo 3 a Xbox 360 s tematickou kamufláží

Tři edice Halo 3 a Xbox 360 s tematickou kamufláží

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 9. 2007 08:43 3
Reklama

Už během letošní E3 oznámili pracovníci Mcirosoftu, že ve spolupráci se společnosti Bungie chystají speciální, limitovanou edici konzole X360. K příležitosti blížícího se vydání třetího dílu populární FPS Halo je od včerejška k dispozici zeleno-zlatá konzole, výbavou srovnatelná s Premium edicí a ověnčená HDMI výstupem. Oproti obyčejné verzi stojí tenhle "mjolnirovsky" se tvářící kousek o $50 více, tedy $399, což pro fanoušky nejspíš nebude takový problém. Tím může být zklamání z toho, že ke konzoli nedostanou samotnou hru, na níž si budeme muset ještě několik dní počkat. Jen připomínáme, že den D nastane 25. září v Americe, o den později čeká invaze i Evropu.

A že nepůjde o nic malého se shodují i analytici, kteří očekávají doslova nákupní tajfun. Halo 3 by se totiž měla stát nejrychleji se prodávajícím titulem od dob World of Warcraft a rychlé dosažení mety 200 milionu dollarů posilují rovněž i tuny předobjednávek. Pokud tedy patříte k opravdovým fanouškům série a chcete svou oddanost dokazovat všem ostatním, jedinou volbou pro vás bude tzv. Legendární edice hry. Ta bude obsahovat 2 DVD plná bonusového materiálu, včetně okomentovaných videí z předešlých dvou dílů a nespočet záběrů přímo z vývojářské kuchyně. Co je však hlavní, Legendární edice se bude porodávat společně s replikou helmy Masterchiefa, takže si budete moci za $130 sehrát po hamletovsku scénu "hrát, či nehrát".

Tři edice Halo 3 a Xbox 360 s tematickou kamufláží
i Zdroj: Hrej.cz

Pro ty z vás, kteří Halo hrají, ale večer se nedívají pod postel, jestli tam náhodou není párek Covenantů je připravena Limitovaná edice, obsahující jen první z bonusových DVD a s cenou necelých $70. A nakonec, o deset dollarů míň budou muset zaplatit ti, kterří komerční materiály ignorují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama