ea-chysta-sci-fi-horor-dead-space
Novinka EA chystá sci-fi horor Dead Space

EA chystá sci-fi horor Dead Space

sleepless.

sleepless.

14. 9. 2007 15:50
Reklama

Už v minulém roce se jeden z videoherních analytiků zmínil v jedné ze svých zpráv o tom, že EA chystá survival hororovou akci Dead Space. Vzhledem k tomu, že se následně poté neobjevily žádné konkrétní informace, tak se na hru s tímto názvem úplně zapomnělo.

Rázné připomenutí přišlo až nyní prostřednictvím teaseru na další číslo herního magazínu Game Informer, které Dead Space v exkluzivním článku představí. Hra je vyvíjena interně v EA a tvůrci si prý dali za cíl, stvořit ten nejmrazivější a nejintenzivnější sci-fi horor, jaký kdy svět viděl. Rozhodně tedy nejde o žádný vedlejší projekt, ale poměrně ambiciózní záležitost, která by měla být určena pro všechny hororové nerdy a nerdíky. Hlavně tedy pro ty vytvrdlíky, co si v roce 1997 užívali horůrek Event Horizont, čili Horizont události od Paula W. Andersona.

Na obálce GI je o Dead Space napsáno: “V nejzazším koutě vesmíru objeví lidstvo zapomenutou mimozemskou hrozbu. Dokáže se jeden člověk sám prokousat temnotou?“. Tak a to je opravdu konec. Příště, až budeme psát o Dead Space, tak to snad bude s nějakými konkrétními informacemi v zádech. A nejenom o hře, ale i o týmu odpadlíků, co na ní pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama