nizsi-trzby-take-2-restrukturalizace-pokracuje
Novinka Nižší tržby Take 2, restrukturalizace pokračuje

Nižší tržby Take 2, restrukturalizace pokračuje

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2007 09:33
Reklama

Společnost Take 2 včera vypustila celou řadu zajímavých informací. Patří k nim kromě jiného výsledky hospodaření za třetí kvartál účetního roku 2007, čili za období květen, červen a červenec 07. Take 2 v této době utržila 206.4 milionů dolarů, což je o 34.8 milionů dolarů méně než ve stejném období předchozího roku. Take 2 to přičítá tomu, že minulý rok táhl tržby čerstvě vydaný PS2 titul Grand Theft Auto: Liberty City.

Jinak se na dosažení tržeb podílely v období květen – červenec 2007 nejvíce tituly The Darkness, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, The BIGS a All-Pro Football 2K8. Ani jejich poměrně solidní prodejnost nezabránila tomu, že ztráta za třetí kvartál účetního roku činí 58.5 milionů dolarů.

V souvislosti se zveřejněním hospodářských výsledků za třetí čtvrtletí aktuálního účetního roku vedení Take 2 oznámilo, že hodlá dále pokračovat v restrukturalizaci celé společnosti, což se v podobě zvýšených nákladů promítne až do fiskálního roku 2008. Očekávat prý lze další propouštění, prodej nerentabilních divizí a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama