nasup-novych-x360-her-na-zitrejsi-tiskovce-ms
Novinka Nášup nových X360 her na zítřejší tiskovce MS?

Nášup nových X360 her na zítřejší tiskovce MS?

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2007 11:32
Reklama

Zítra se bude v japonském Tokiu konat pre-TGS tisková konference společnosti Microsoft, v jejímž průběhu by mělo hned několik japonských vydavatelských společností představit nové tituly.

Společnost Square Enix bude na tiskovce MS prezentovat multiplatformový titul The Last Remnant a údajně představí jeden nový titul, který by měl být Xbox 360 exkluzivní.

Dále je na řadě spol. Namco Bandai, která bude prezentovat na tiskovce MS Beautiful Katamari, Ace Combat 6 a představí nový Xbox 360 titul, který však nebude exkluzivní pro konzoli od MS.

Nový Xbox 360 titul (opět ne exkluzivní) bude na tiskovce prezentovat i společnost Koei, která si kromě jiného doveze Dynasty Warriors 6 a BladeStorm.

Přítomnost Konami na tiskovce MS bude taková skoro nijaká. Žádný Metal Gear Solid 4 představen nebude, jenom neznámá hra pro Xbox Live Arcade. K vidění bude též PRO EVO 2008.

Tak a co společnost Microsoft? Vzhledem k tomu, že to bude její tiskovka, tak by se měla pořádně předvést a taky že ano. Ukazovat bude Lost Odyssey, Halo 3, Project Gotham Racing 4, JPN only hry od japonských společností Takara Tomy, Arc Systems, Success a Idea Factory a pak nějaké zbrusu nové RPG. Zatím nevíme od koho bude, jestli bude od západního či východního týmu, ale určitě bude nové. No tak uvidíme zítra, co z toho všeho nakonec vyleze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama