brutal-legend-od-tvurcu-psychonauts-se-blizi
Novinka Brutal Legend od tvůrců Psychonauts se blíží…

Brutal Legend od tvůrců Psychonauts se blíží…

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2007 07:54
Reklama

V průběhu srpna se začala po webu šířit spekulace o tom, že tvůrci z Double Fine Productions chystají pro Vivendi Games akční titul Brutal Legend. Hra s tímto názvem byla dokonce na našem seznamu pro Games Convention v Lipsku, ale nikde jsme tam na ni nenarazili. Brutal Legend má být podle spekulací hra, kde bude v hlavní roli vystupovat virtuální napodobenina herce Jacka Blacka - Škola ro(c)ku – který se pokusí uniknout z Rock and Rollového pekla do Rock and Rollového nebe.

Takže na GC jsme Brutal Legend neviděli. Nyní však vyšlo najevo, že už 10. srpna si vývojáři z Double Fine Prod. skutečně název Brutal Legend zaregistrovali jako ochrannou známku. Navíc došlo na stránce Xbox Live ke spuštění podivného odpočítávání Brutally Fun, které může a nemusí mít s Brutal Legend co dočinění (Přeci jenom, proč by bylo odpočítávání na homepage Xbox.com, když jde o hru od Vivendi. Snad jen kdyby šlo o Xbox 360 exkluzivní záležitost). Přesvědčíme se o tom dnes v noci, až odpočítávání dosáhne 00:00:00:00.

Mezitím se můžete mrknou na homepage Double Fine productions, kde se objevila flashová minihra Epic Saga - Extreme Fighter s několika postavami. Je to naprostá hovadina v ujetém stylu, který je DFP vlastní. Můžete si s její pomocí zkrátit čekání na představení Brutal Legend, což bude – jak doufáme – stejně nedostižně skvělá hra jako Psychonauts z roku 2005. Kéž by…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama