master-chief-v-muzeu-voskovych-figurin
Novinka Master Chief v muzeu voskových figurín

Master Chief v muzeu voskových figurín

sleepless.

sleepless.

10. 9. 2007 08:20
Reklama

O tom, že je marketingová mašinérie obestírající všechny Halo produkty dobře naolejovaná a těsně před vydáním Halo 3 pořádně rozjetá, nebude nikdo z nás ani na chviličku pochybovat. Naopak, raději si předvedeme důkaz, který by o tom měl přesvědčit i ty nejvíc nevěřící Tomáše.

Onou usvědčující evidencí je v tomto případě tiskovka ze soboty, která byla vydána u příležitosti odhalení voskové figuríny hlavní postavy Halo série – Master Chiefa v jedné z poboček známého londýnského muzea voskových figurín Madame Tussauds. Konkrétně to bylo Madame Tussauds Las Vegas, kde voskovou inkarnaci známého virtuálního vojáka odhalil Pete Wentz z kapely Fall Out Boy.

Master Chief je první videoherní postavou v 250ti leté historii Madame Tussauds, která byla zvoskována a vystavena. Ani Mariovi se zatím takové „pocty“nedostalo. Na voskovém Master Chiefovi pracovalo celkem 10 umělců, kteří k jeho tvorbě potřebovali dohromady celkem 892 pracovních hodin, přičemž tvarování figuríny trvalo 687 pracovních hodin, 168 hodin strávili umělci drobným upravováním a 37 hodin pak barvením.

Těžko říci, proč se v pobočce Madame Tussauds Las Vegas rozhodli vystavit zrovinka figurínu Master Chiefa, ale třeba doufají, že jim to přitáhne nové návštěvníky z řad hráčů, co se budou chtít se svým virtuálním idolem vyfotit a následně pak utratí spoustu peněz na Halo 3 doplňkových předmětech. Ty se totiž budou v Madame Tussauds prodávat také. Vlastně nám teď dochazí, proč celý ten humbuk...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama