detaily-o-arcade-modu-v-project-gotham-racing-4
Novinka Detaily o Arcade módu v Project Gotham Racing 4

Detaily o Arcade módu v Project Gotham Racing 4

sleepless.

sleepless.

10. 9. 2007 10:59
Reklama

Do vydání závodní simulace Project Gotham Racing 4 od Bizarre Creations a Microsoftu zbývá zhruba měsíc a tvůrci z výše uvedeného britského týmu představili jeden z - víceméně - nových prvků, kterým je Arcade mód. Koncept tohoto módu je postaven na sérii jakýchsi kapitol, v nichž čeká na virtuální závodníky série tématicky podobných závodních klání na různých tratích a za různého počasí. Oněch kapitolek je celkem 10 a když na každou připadá 6 závodních klání, tak se snadno dobereme celkového počtu 60 různých závodů v rámci Arcade módu. To už je docela úctyhodné číslo.

Detaily o Arcade módu v Project Gotham Racing 4
i Zdroj: Hrej.cz
 

Trvanlivost Arcade módu navíc zvyšuje fakt, že hráč za výsledky v jednotlivých závodech dostává medaile od železné až po platinovou a motivaci k opětovnému závodění zvyšuje i to, že jsou výsledky z Arcade módu postovány do tabulek na Xbox Live. Celkově lze v Arcade módu vyhrát 108 medailí, což je číslo, do něhož se započítávají medaile ukořistěné v závodech automobilů a motocyklů, jež budou v některých kapitolách probíhat zvlášť. Hráč si může sám rozhodnout, do jakého závodu se v rámci Arcade módu pustí a kdy se do něj pustí. Jedinou podmínkou je, aby měl onen závod odemknuty, k čemuž dochází postupně na základě splnění stanovených kritérií.

Detaily o Arcade módu v Project Gotham Racing 4
i Zdroj: Hrej.cz

Abyste si dokázali představit, jak může vypadat takový sled šesti tématicky podobných misí, no tak se určitě mrkněte na výpis kapitol v Arcade módu, který je k dispozici na homepage Bizarre Creations. Najdete zde na technickou jízdu zaměřenou kapitolu Drifto 101 nebo pouze pro motorky určenou kapitolku Two Wheels Only, v níž na hráče čeká jak rychlostní závodění, tak klání vyžadující mohutné driftování, ale i souboj proti jednomu jedinému soupeři.

Detaily o Arcade módu v Project Gotham Racing 4
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama