restrukturalizace-take-2-prodej-joytech
Novinka Restrukturalizace Take 2 - prodej Joytech

Restrukturalizace Take 2 - prodej Joytech

sleepless.

sleepless.

9. 9. 2007 08:31
Reklama

K jednomu ze základních bodů restrukturalizačního plánu společnosti Take 2, který nové vedení v čele se Straussem Zelnickem oznámilo krátce po svém ustavení, byl rozprodej/zrušení divizí, které byly nevýdělečné či pro hlavní byznys Take 2 nedůležité. No a jednou z těch divizí byla i Joytech, která produkovala videoherní periférie a doplňky. Joytech nakonec od Take 2 zakoupila konkurenční společnost Mad Catz Interactive, která vedle periferií pro konzole a handheldy produkuje tak cheatovací aplikace GameShark.

„Prodej Joytechu je v souladu s jedním klíčových bodů, které jsme si stanovili v našem 100 denním restrukturalizačním plánu: vymyslet strategické alternativy pro jakékoli operace, které nepatří do našeho hlavního byznysu,“ prohlásil ředitel Také 2 Ben Feder a dodal: „Obzvláště nás těší, že jsme tohoto cíle dosáhli způsobem, který umožní přesun všech zaměstnanců Joytechu v US i UK k Mad Catz, což je respektovaný producent videoherních periferií.“

Jak už z výše uvedeného vyjádření Bena Federa vyplývá, Take 2 prodala Mad Catz nejenom značku Joytech a všechno co pod ní patří, ale i všechny zaměstnance a produkční kapacity. O práci by v nejbližší době neměl přijít žádný z bývalých zaměstnanců Joytechu. No a prodej Joytech by se neměl nijak projevit do výsledků hospodaření Take 2 za tento kvartál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama