problemovy-xbox-360-bioshock-update
Novinka Problémový Xbox 360 BioShock update

Problémový Xbox 360 BioShock update

sleepless.

sleepless.

7. 9. 2007 09:55 2
Reklama

Jakkoli je BioShock parádní hra, tak její launch byl zpackaný, jak to jen bylo možné, což tedy platí hlavně o PC verzi. Problémy s autentifikací hry, časté padání a další nepříjemnosti spoustu lidí vyloženě znechutily. No a aby majitelům Xbox 360 verze BioShock nebylo líto, že se jim zatím problémy vyhýbaly, tak tvůrci z 2K Boston vydali první patch/update, který sice má řešit spoustu problémů (chování Splicer AI při použití ozdravovacích stanic, stabilitu při nahrávání autosavů, celkovou stabilitu hry), ale ve výsledku naopak spoustě lidí hraní BioShocku znepříjemňuje.

Jakým způsobem? Spousta hráčů si ztěžuje na zamrzávání hry, někdy jen chvilkové a někdy úplné, které vyžaduje reboot konzole. Naštěstí se tento problém netýká všech hráčů, ale jenom určitě skupinky. Podle 2K Games jde o hráče, kteří mají tak nějak zaprasenou cache Xboxu 360, čili vyrovnávací paměť. Teoreticky by tedy měly problémy s BioShockem zmizet ve chvíli, kdy si cache konzole vyčistíte tím, že v průběhu načítání hry (až do chvíle, kdy se objeví logo 2K Games) budete držet naráz obě dvě čelní tlačítka (ta horní, ne ta spodní). Jinak 2K Games samozřejmě hodlá vydat další update, který by měl tyto problémy s cache řešit.

No a až budou všechny technické problémy vyřešeny, tak se snad hráči dočkají i nějakého toho obsahového updatu v podobě nových plasmidů (Machine Buster,Vending Expert, Sonic Boom, EVE Saver), na něž objevili šikovní hráči odkaz hluboko v .ini souborech po instalaci PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama