tiger-woods-slape-v-uk-na-paty-bioshocku
Novinka Tiger Woods šlape v UK na paty BioShocku

Tiger Woods šlape v UK na paty BioShocku

sleepless.

sleepless.

4. 9. 2007 09:19
Reklama

Navzdory 39% poklesu v počtu prodaných kusů oproti startovnímu týdnu se příběhová FPS BioShock drží pořád na první místě v žebříčku prodejnosti her na území Velké Británie za týden, co skončil 1. září. Zle však na BioShock dotírá Tiger Woods PGA Tour 08, který se hned po startu vyšvihl na druhé místo. Třetí místo si od minula udržel DS titul Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain?, jehož pokračování More Brain Training from Dr Kawashima: How Old Is Your Brain? si také stojí výborně, když se posunulo jen o příčku zpět ze 4. na 5. místo. Bramborovou medaili si tentokrát odnesli Transformeři.

Obrovský skok udělal z 23. na 6. místo Wii titul Big Brain Academy: Wii Degree. Na svědomí to má nová dodávka konzolí Wii, která na britské ostrovy dorazila. Naopak pořádný krok vzad udělal titul Wii Play, který se z páté příčky stěhoval až na 26. místo. Tohle už si vysvětlit nedokážeme. Snad jen, že obchody nebyly tímto titulem dostatečně zásobeny. No a když už jsme u Wii, tak musíme zmínit debut tituly Boogie od EA, který se za pouhý jeden den v prodeji dokázal prodrat na 28. příčku. Příště jej zřejmě uvidíme mnohem výše.

Z dalších novinek si zmínku zaslouží 9. místo závodně-kaskadérské hry Stuntman: Ignition, 16. místo datadisku Medieval 2: Total War – Kingdoms a 18. příčka datáče Guild Wars: Eye of the North. DS/PSP hra Worms Open Warfare 2 se po svém startu vyšplhala na 38. příčku a solidně odstartoval i dokonale neevropský Madden NFL 08, který prodlévá na místě č. 27.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama