gears-of-war-mapy-od-pondeli-zadarmo
Novinka Gears of War mapy od pondělí zadarmo

Gears of War mapy od pondělí zadarmo

sleepless.

sleepless.

1. 9. 2007 09:16
Reklama

Na začátku května vydaný map pack Hidden Fronts pro Xbox 360 akci Gears of War bude všem zájemcům od pondělí 3. září k dispozici zadarmo – přesně tak jak bylo slíbeno už ve chvíli, kdy balíček vyšel. Doposud přitom stál Hidden Fronts map pack 800 MS bodů.

Balíček obsahu celkem 4 mapy – Bullet Marsh, Garden, Process a Subway.

Bullet Marsh je Krylly zamořená bažina, která je chabě osvětlena starým generátorem. Tomu však stačí pár kulek, aby vypověděl službu a zanechal tak všechny bojující v dosti nepříjemné tmě.

Garden je mapa situovaná do starého skleníku, kde už sice dávno nic neroste, ale systém na hubení škůdců s pomocí pesticidů pořád funguje. To znamená, že skleník představuje velké nebezpečí pro všechny, kteří se před vstupem do něj nenadechnou čerstvého vzduchu. Uvnitř se totiž dýchat nedá.

Process je týmová mapa, kde družstva bojují o kontrolu nad stále funkční podzemní továrnou na zpracování Imulsia, z něhož se extrahuje čistá energie.

Subway je mapa odehrávající se na hlavním nádraží podzemky v Timgadu, které bylo dříve důležitým přepravním uzlem pro spoustu lidí. Nyní jsou však nádraží a tunely okolo plné nepřátel z Locust horde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama