z-crossfire-je-nyni-conflict-denied-ops
Novinka Z Crossfire je nyní Conflict: Denied Ops

Z Crossfire je nyní Conflict: Denied Ops

sleepless.

sleepless.

20. 8. 2007 11:24
Reklama

V září minulého roku představená 3D akce Crossfire mění dle aktuální informace od společnosti Eidos svůj název. Hra se ode dneška jmenuje Conflict: Denied Ops, což jasně vyjadřuje její příslušnost k hodně populární Conflict sérii akčních her (Conflict: Desert Storm, Conflict: Desert Storm 2, Conflict: Vietnam, onflict: Global Storm) od týmu Pivotal Games.

Conflict: Denied Ops vyjde na jaře příštího roku na platformách PC, PS3, Xbox 360 a jde co-op akci, v níž hráč neovládá jednu, ale hned dvě postavy. Jde přitom o členy Special Activities divize CIA, která se stará o zapeklité a politicky delikátní situace, s jejichž řešením však vláda USA nemůže a nechce být spojována. Členové takových jednotek nesmí být s organizací, která je zaměstnává, žádným způsobem spojeni. Jsou to anonymní lidé, které nebude nikdo postrádat, když zemřou v akci.

Jednotlivé mise v Conflict: Denied Ops budou situovány do politicky nestabilních prostředí, kde může nepovedená akce napáchat škody mezinárodního charakteru. Proto je třeba dokonalá spolupráce mezi oběma vojáky, o což by se ve spolupráci s hráčem mělo postarat intuitivní ovládání a možnost přepínat se mezi bojovníky dle libosti. Chybět samozřejmě nebude systém jednoduchých příkazů, které bude AI ovládaný spolubojovník plnit s co největší přesností. Jinak lze čekat plně interaktivní lokace, spoustu efektů a samozřejmě i podporu online multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama