finalni-termin-vydani-pc-dema-bioshock
Novinka Finální termín vydání PC dema BioShock

Finální termín vydání PC dema BioShock

sleepless.

sleepless.

20. 8. 2007 06:50 10
Reklama

Update 20. 8. - Po sadě zmatečných informacích ohledně vydání dema PC verze BioShock se snad objevila informace pravá, finální a zcela jasná. Elizabeth totiž na komunitní sajtě Cult of Rapture uvedla, že výše uvedené demo vyjde dnes v 19:00 východního pacifického času, což znamená někdy okolo 2:00 ráno v úterý 21. srpna našeho času. Demo odstartuje a Fileplanet odkud se pak rozjede po celém webu a jakmile to bude možné, tak vám jej samozřejmě nabídneme i na Hrej.cz.

Update 17. 8. - Tak další osud demoverze BioShock je nejistý. Může vyjít dneska, ale taky nemusí, protože 2K Games své potvrzení dnešního termínu vydání dema nejdříve stáhla a pak na WP naznačila, že k tomu dojde možná až v pondělí. Tak uvidíme.

Dobré zprávy se k nám hrdnou. Podle zástupce 2K Games, který se ozval na Shacknews, dojde k vydání dema PC verze FPS BioShock už v průběhu zítřka, čili 17. srpna. Hodina vydání známa není, takže vám nezbude než sledovat všechny možné zdroje, třeba Hrej, kde se demo objeví hned jak to bude jen trošku možné. Jinak demo nabízí přinejmenším dvacet minut hraní, ovšem jen za předpokladu, že budete postupovat lineárně. Pokud si budete hraní užívat, tak ve společnosti demoverze určitě strávíte několik desítek minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama