filmova-a-knizni-budoucnost-pro-ubisoft
Novinka Filmová a knižní budoucnost pro Ubisoft

Filmová a knižní budoucnost pro Ubisoft

sleepless.

sleepless.

14. 8. 2007 08:57
Reklama

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot potvrdil během své řeči v průběhu pátého ročníku akce Edinburgh Interactive Festival, že společnost Ubisoft hodlá svoji činnost rozšířit na filmovou a knižní produkci. Nesdělil sice nic konkrétního, ale prohlásil: „Začneme dělat filmy ne proto, že chceme, ale protože musíme. Když to neuděláme, tak nebudeme schopni využít potenciálu další generace“.

Jednoduše řečeno, Ubisoft hodlá naplno využívat potenciálu svých IP tím, že je uplatní ve hrách, knihách i filmech a bude tím působit na široké spektrum potenciálních zákazníků. Guillemot se však ani slůvkem nezmínil, jestli už je součástí výše naznačené strategie chystaný Prince of Persia film z produkce Jerry Bruckheimera nebo jestli jde o plán výhledový, který se začne realizovat až v horizontu několika let.

Nicméně, za první náznak filmové budoucnosti je třeba brát otevření speciálního týmu v rámci Ubisoft Quebec, který se soustředí výhradně na tvorbu CGI filmečků. Tento tým byl ustaven letos v únoru a jeho prvním počinem bude krátký osmiminutový film pro hru Assassin's Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama