jak-to-je-s-pc-demem-bioshock-podrobne
Novinka Jak to je s PC demem BioShock - podrobně

Jak to je s PC demem BioShock - podrobně

sleepless.

sleepless.

14. 8. 2007 06:30
Reklama

Update 14. 8. -  BioShock je v těchto dnech naprosto všude, takže se zcela oprávněně bojíme, co nastane ve chvíli, kdy hra vyjde. Každopádně, majitelé konzole Xbox 360 už mají demo BioShock k dispozici a většina z nich jej určitě už několikrát dohrála. Teď na své demo čekají PC hráči, kteří by se měli dočkat ještě před konce srpna. Někteří to snáší dobře, ale jsou i tací, kteří dostali záchvat zuřivosti a plivou vůkol sebe kyselinu: „Jak si Take 2 dovoluje vydat demo Xbox 360 verze BioShock dřív než na PC? Zrada, podvod, už si od nich nikdy nekoupím hru, hraní na PC je mrtvé, konzole jsou mor…“ a tak podobně. Prostě to někteří jedinci neunesli. Stává se to i těm nesilnějším z nás.

Přitom správkyně BioShock komunity Elizabeth splnila svůj slib a na Cult of Rapture přímo napsala, proč má PC demo oproti X360 demu zpoždění. „Dělali jsme všechno co bylo v našich silách, abychom vám jej (demo) nabídli společně s 360 demem. Museli jsme se však ujistit, že je perfektní, že jsou všechny ovladače v pořádku, že hra vypadá a jede bezchybně na velkém množství různých počítačů,“ snaží se Elizabeth osvětlit majitelům PC situaci.

„Aktuálně se demo nachází ve finální fázi testování a schvalování. Děláme co můžeme, abychom vám mohli demo nabídnou tak brzo, jak to jen bude možné. Určitě vyjde v průběhu srpna a všichni tu makají naplno, aby vám mohli demo nabídnout ještě předtím než se hra objeví 21. srpna (platí pro sev. Ameriku) v obchodech. Hned jak budu znát přesný termín vydání dema, tak vám dám vědět, takže zůstaňte na příjmu,“ zakončila svůj vysvětlovací mini-projev Elizabeth a my už k tomu nebudeme nic víc dodávat.

 

Původní zpráva 13. 8. - Na okamžik, kdy si bude moci zahrát BioShock, čekala spousta hráčů skoro tři roky. No a ta chvíle už konečně nastala. Hra samotná sice na PC a Xboxu 360 vyjde až 24. srpna, ale už nyní je na Xbox Live Marketplace k dispozici cca 1.35 GB velké demo, které nabízí možnost ochutnat atmosféru utopického podmořského města Rapture a nelidské schopnosti, jež v boji proti řadě původních obyvatel poskytuje použití několika druhů plasmidů.

Majitelé PC samozřejmě nebudou dema BioShock ochuzeni. Dočkají se ho ještě před koncem tohoto měsíce. Přesnější termín bychom se měli dozvědět v průběhu dneška nebo zítřka. Jinak je všem fandům – bez ohledu na platformovou příslušnost – k dispozici trailer vydaný u příležitosti vypuštění demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama