artbook-bioshock-volne-ke-stazeni
Novinka Artbook BioShock volně ke stažení

Artbook BioShock volně ke stažení

sleepless.

sleepless.

14. 8. 2007 07:49 1
Reklama

Artbook BioShock volně ke stažení
i Zdroj: Hrej.cz
A ještě jednou BioShock, možná ne naposledy. Tvůrci z Irrational Games se z posvěcení Take 2 rozhodli učinit krok tak vstřícný, že by to i toho nejtvrdohlavějšího a nejneústupnějšího vola porazilo. Nabízí totiž všem fanouškům BioShock zcela zdarma něco, zač se u jiných her platí v podobě přemrštěné ceny za sběratelskou edici.

Pokud se teď hned odeberte na komunitní domov BioShock - sajtu The Cult of the Rapture – tak si odsud můžete stáhnou elektronickou verzi artbooku BioShock: Breaking the Mold, který už se prostě nevešel (ať už z velikostních či finančních důvodů) do sběratelské edice BioShock.

K dispozici je low-res i hi-res verze publikace, která obsahuje spoustu kreseb i artworků, nabízí pohled na evoluci známých postav (sestřička a její Big Daddy) i původní vzhled některých lokací. Zkrátka a dobře, i když už jsme viděli mnohem lépe zpracované artbooky, tak i tento se povedl a navíc je k dispozici všem zadamo, takže jej můžete (s pomocí tiskárny) klidně použít pro vyzdobení vlastní cimry. Jinak byste měli určitě přeskočit psaný úvod Kena Levina, poněvadž dle Elizabeth z Cult of Rapture obsahuje spoilery. Takže artbook stahujte odsud (na Hrej.cz jej bez povolení dát nemůžeme).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama