tajemstvim-zahaleny-halo-3-epsilon-test
Novinka Tajemstvím zahalený Halo 3 Epsilon test

Tajemstvím zahalený Halo 3 Epsilon test

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 10:40
Reklama

Co je to Halo 3 Epsilon? Šuškanda tento název přisuzuje dalšímu testu FPS Halo 3, který je určen pouze pro několik málo vybraných šťastlivců. Společnost Microsoft však na konto Halo 3 Epsilon mlčí a dělá mrtvého brouka.

Sami nevíme, jestli máme fámyzdatu věřit nebo ne, ale v zásadě na tom zas až tak moc nezáleží. Přeci jenom už do vydání Halo 3 zbývá něco málo přes měsíc, což se dá v klidu vydržet. Zvlášť ve společnosti her, které mají vyjít na konci srpna a v první polovině září.

Každopádně název Halo 3 Epsilon nejprve zmerčili bystrozrací uživatelé XBL, kteří si všimli, že několik jejich souputníků tento podivný titul hraje. Okamžitě se rozjelo vyšetřování, které v zásadě ukončil email zaslaný fansajtě Xbox-Scene. Jeho autor chtěl bohužel zůstat utajen, což vede řadu jedinců k domněnkám, že jde o podvrh. To však nechme stranou.

Podle onoho anonyma je Halo 3 Epsilon skutečně speciální testovací akce pro šťastné Halo 3 fandy, která nabízí následující:

- na rozdíl od Alpha, Beta a Delta testů, nabízí Epsilon možnost vyzkoušet skoro-finální verzi Halo 3 Matchmaking systému.

- možnost zahrát si Halo 3 multiplayer na šesti mapách - Snowbound, High Ground, Valhalla, Last Resort, Epitaph, Sandtrap.

- možnost hrát Custom hry a vyzkoušet plnou verzi editovacích nástrojů.

- možnost hrát s Forge, testovat kooperativně editování a ukládání různých variant MP map.

- možnost hrát co-op pro 4 hráče v singleplayer úrovni z hlavní kampaně.

- možnost testovat plnou verzi prvku ukládání a editace filmů včetně screenshotů, které si lze prohlížet ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama