forza-2-dalsi-patch-a-obsahovy-update
Novinka Forza 2 – další patch a obsahový update

Forza 2 – další patch a obsahový update

sleepless.

sleepless.

12. 8. 2007 19:19
Reklama

Už brzy se majitelé Xbox 360 závodního titulu Forza Motorsport 2 dočkají dalšího patche, ale i druhého obsahového updatu. V posledním komunitním updatu to prozradil manažer skvělé FM2 komunity Che Chou.

Patch už byl odeslán k certifikaci, což je testovací a schvalovací proces, do něhož už v podstatě tvůrci nezasahují. Pokud půjde všechno dobře, vyjde patch zhruba do týdne či týdne a půl. Patch by měl odstraňovat AWD chybičku a problémy s výpočtem indexu výkonu vozu Lotus Elan, kvůli nimž se už několik týdnů výsledky dosažené s tímto vozem nezobrazují v žebříčcích.

Patch samosebou přinese ještě pár dalších změn, ale většiny z nich si zřejmě hráči nevšimnou. Che v pitpass reportu zmiňuje možnost uchovávat Gamertagy na serveru kvůli banování těch hráčů, kteří nečestným hraním a jinými neplechami kazí hru ostatním.

No a co se onoho obsahového updatu týče, tak půjde o Car Pack č.1, který logicky nabídne několik aut. Bohužel tvůrci zatím nemohou prozradit o auta jakých značek půjde, kolik bude balíček stát a kdy vyjde. Dozvědět by se to však majitelé hry měli v průběhu řekněme 14 týdnů. Pro další informace o FM2 navštivte oficiální homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama