z-irrational-games-je-2k-boston-a-2k-australia
Novinka Z Irrational Games je 2K Boston a 2K Australia

Z Irrational Games je 2K Boston a 2K Australia

sleepless.

sleepless.

10. 8. 2007 16:52 7
Reklama

Krátce poté, co tvůrci z australsko-amerického týmu Irrational Games dokončili 3D akci BioShock přikročila společnost Take 2 ke kroku, který byl zřejmě plánován už delší dobu. Oním krokem je přejmenování americké části Irrational Games na 2K Boston a přejmenování australské části týmu na 2K Australia (tento tým sídlí v Canbeře).

Změny názvu obou studií mají symbolizovat postup do další fáze začlenění obou studií do organizační struktury 2K Games/Take 2 v návaznosti na dokončení a brzké vydání 3D akce BioShock. Mimochodem Ken Levine a jeho parta z bostonského studia Irrational Games vyvíjeli primárně Xbox 360 verzi, zatímco australský tým Irrational Games měl na starosti vývoj PC verze.

Šéf Irrational Games Ken Levine komentoval změnu názvu obou týmů následovně: „Jsme hrdí na to, že jsme součástí rodiny 2K Games a užíváme si nových možnost i tvůrčí svobody, které z upevnění našeho vztahu (s 2K Games) vyplývá. Změna názvu vyjadřuje naší rostoucí důležitost jako jedné z hlavních částí 2K Games. Jsme si jistí, že naše další tituly budou nadále určovat nové standardy v rámci herního průmyslu, co se kvality a inovace týče“.

Na závěr zbývá dodat, že společnost Take 2 koupila Irrational Games na začátku roku 2006, jak si můžete přečíst v této novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama