vice-nez-milion-predobjednavek-halo-3-v-na
Novinka Více než milion předobjednávek Halo 3 v NA

Více než milion předobjednávek Halo 3 v NA

sleepless.

sleepless.

10. 8. 2007 08:54
Reklama

Pochybuje někdo o tom, že bez ohledu na samotné kvality hry, bude Halo 3 obrovský komerční hit? Jasně že nepochybuje. Můžete s tím nesouhlasit, stavět se na hlavu, pořádat hladovky, pořádat přežíranice, klidně se můžete upít k smrti, ale nic na tom nezměníte.

Důkazy o tom, že Halo 3 dosáhne mnohamilionových prodejů, se přitom začínají scházet už nyní. Jak oficiálně oznámila nebo se spíše pochlubila společnost Microsoft, tak se v severní Americe podařilo prodejcům udat více než milion předobjednávek Halo 3. Někteří hokynáři přitom tvrdí, že je Halo 3 nejrychleji předobjednávaná hra v historii. Takováto prohlášení, zavánějící silným marketingovým odérem, však raději berte s rezervou.

Víceméně jisté je však podle Microsoftu to, že až se Halo 3 dostane 25. září v severní Americe 25. do prodeje, tak ze tří ohlášený edicí (standardní, limitovaná a legendary) budou k dostání jenom první dvě. Zájem o předobjednávky drahé legendary edice Halo 3 je prý takový, že se ji podaří vyprodat ještě před oficiálním launchem hry.

Jak to je se zájmem hráčů o předobjednávky Halo 3 v Evropě, to bohužel netušíme. Evropská divize Microsoftu se buď – na rozdíl od své americké sestry – nerada chlubí, nebo se nemá čím chlubit. Těžko říci :) Každopádně v severní Americe chce Microsoft přeměnit launch Halo 3 v obrovskou herní událost, která bude doprovázena řadou promo akcí. Na trhu se objeví řada známých produktů navlečených do Halo3  brandu, jako například speciální verze nápoje Mountain Dew a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama