treti-studio-uk-spolecnosti-codemasters
Novinka Třetí studio UK společnosti Codemasters

Třetí studio UK společnosti Codemasters

sleepless.

sleepless.

9. 8. 2007 13:30
Reklama

Britská společnost Codemasters odhalila svůj plán týkající se otevření nového interního vývojářského studia v anglickém Guildfordu. To je čistě náhodou stejné městečko, kde má sídlo jedno z UK studií společnosti Electronic Arts, zřejmě to je EA Criterion. No a šéfem nového studia Codemasters Guildford bude Adrian Bolton, bývalý šéf vývoje týmu EA Criterion, který sídlí právě v Guildfordu, jak je výše uvedeno.

Plán počítá s tím, že bude zpočátku nové Codies studios zaměstnávat zhruba 35 lidí, přičemž v drtivé většině případů to budou programátoři. Prvním úkolem studia v Guildfordu totiž bude spolupráce s dalšími pobočkami Codemasters na vývoji už oznámených titulů Race Driver ONE a Operation Flashpoint 2. Do budoucna, respektive už v příštím roce, však vedení Codemasters počítá s tím, že se počet zaměstnanců studia v Guildfordu zvedne, aby tam mohla začít produkce původních IP využívajících firemní technologie Neon.

Společnost Codemasters v současné době provozuje dvě studia. Za prvé to je centrála společnosti v anglickém Southamu, kde podle potřeby pracuje 185 – 255 lidí. Další studio mají Codies daleko na východě až v Malajsii, konkrétně přímo v Koala Lumpur. V tomto týmu je zaměstnáno zhruba 70 lidí, převážně tedy grafiků. No a třetím studiem bude právě to v Guildfordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama