bizarre-by-pgr4-pro-pc-zvladli-v-pohode-udajne
Novinka Bizarre by PGR4 pro PC zvládli v pohodě, údajně

Bizarre by PGR4 pro PC zvládli v pohodě, údajně

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2007 13:55
Reklama

Není pochyb o tom, že by si Forza Motorsport 2 i Project Gotham Racing 3 a 4 rádi zahráli i majitelé PC. Ti však prozatím nemohou nic jiného než směrem ke svým kamarádům s konzolí Xbox 360 házet mlsné pohledy. Jak Forza Motorsport, tak PGR série byly, jsou a zřejmě i zůstanou nějakou dobu Xbox/Xbox 360 exkluzivní. Naděje však umírá poslední a je pravda, že už éterem jisté spekulace o PC verzi Forza Motorsport 2 proběhly. Těžko však v tuto chvíli říci, jak moc byly blízko případné skutečnosti.

Nicméně, teď se budeme chvilku bavit o Xbox 360 titulu Project Gotham Racing 4, který by měl dle posledních informací vyjít v září. Jaká je šance, že tento titul někdy vyjde na PC? Podle komunitního kápa týmu Bizarre Creations na tuto otázku může odpovědět pouze spol. Microsoft, která o tom rozhoduje. Pokud by však někdo prozíravý v MS rozhodl, že si PC hráči PGR4 zaslouží, tak ze strany vývojářů z Bizarre Creations by s tím zřejmě nebyl problém.

„Naše interní technologie běží na několika platformách včetně PC, takže bychom toho byli bez problémů schopni“, komentoval Ben Ward dotaz na to, jestli je z technologického hlediska možné o PGR4 pro PC vůbec uvažovat. Ben Ward bohužel není Microsoft, jinak by výše uvedená informace způsobila majitelům PC spoustu radosti. Závodní titulů, navíc kvalitních, není nikdy dost. PGR4 sice ještě na trhu není, ale za předpokladu, že bude hra stejně solidní jako PGR3, tak se dá o vysoké kvalitativní laťce hovořit bez jakýchkoli morálních a jiných zábran.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama