mala-kapacita-dvd-jedna-varianta-trati-v-pgr4
Novinka Malá kapacita DVD = jedna varianta tratí v PGR4

Malá kapacita DVD = jedna varianta tratí v PGR4

sleepless.

sleepless.

31. 7. 2007 10:08 8
Reklama

Tvůrci z Bizarre Creations konečně zveřejnili finální seznam lokací, kde jsou umístněny jednotlivé tratě závodního titulu Project Gotham Racing 4, který by měl vyjít už v září (Ačkoli, jak tvůrci nedávno uvedli, tak jejich prioritou je řádné dokončení hry a ne zářijový termín vydání.).

Majitelé Xboxu 360 se tedy mohou těšit, že se s PGR4 podívaje na tratě v Macau (Čína), Las Vegas (USA), Londýně (Velká Británie), Petrohradu (Rusko), Tokiu (Japonsko), New Yorku (USA), Šanghaji (Čína), Quebecu (Kanada), Nurburgringu (Německo) a chybět nebude fiktivní testovací okruh Michelin.

K tratím se přitom vztahuje jeden zajímavý fakt. Jak to ve svém postu na fóru BC objasnil jeden z vývojářů, tak ve hře není žádná trať dostupná v denní a noční variantě. Pro každou variantu by totiž tvůrci museli stvořit speciální textury, což by pro ně sice nebyl problém, ale nevešlo by se to na jeden DVD disk. Proto je každá trať primárně stvořena buď v noční či denní variantě a závodění za opačných podmínek tvůrci vyřešili s pomocí světelných efektů.

Například v Macau se vždycky jezdí pouze ve dne, respektive na disku je pouze denní varianta tratě. Při závodě za bouřky však tvůrci s pomocí světla dokáží navodit pocit, že hráč jede víceméně v noci. Všechno totiž ztmavne. Naopak při závodě během sněhové bouře se všechno hodí do modrého odstínu a působí to zmrzle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama