spector-o-deus-ex-3-a-frustraci-jez-ho-motivuje
Novinka Spector o Deus Ex 3 a frustraci, jež ho motivuje

Spector o Deus Ex 3 a frustraci, jež ho motivuje

sleepless.

sleepless.

23. 7. 2007 09:37
Reklama

Warren Spector, jehož tým Junction Point Studios nedávno koupila spol. Disney Interactive, se v rozhovoru pro Next-Gen.biz přiznal, že jeho vlastní kreativita vychází z frustrace. „Všechno co jsme kdy udělal, bylo výsledkem frustrace z konkrétní hry, o níž jsem si myslel, že může být mnohem lepší,“ prohlásil Spector.

Dokonce i Deus Ex tituly jsou výsledkem Spectorovy frustrace z nějaké hry, konkrétně z Thiefa. „Podíval jsem se nazpět na hry, které jsem udělal a bylo to jako zjeveni. Uvědomil jsem si, že vlastně Thief zapříčinil vznik Deus Ex víte. Navzdory tomu, jak tu hru mám rád mě strašně frustrovalo, že nejsem dobrý "plížič". Jediná možnost pro mě byla přestat hrát. Musel jsem udělat hru, která vám umožní se plížit i bojovat a překonávat problémy tím, že se z nich vykecáte“, vysvětlil Spector.

Redaktor Next-Gen.biz se Spectora zeptal i na jeho pocity ohledně třetího Deus Ex titulu, který podle všeho připravuje Eidos, ačkoli to zatím není oficiální. Spector se (zřejmě) nadechl a odpověděl: „Jasně, že ji budu hrát, ale… Víte v něčem jsem silně emocionální člověk. V něčem jsem, v něčem ne. Prostě tu sedím a říkám si ‘Ó můj bože, tohle jsou postavy, situace a svět, s nímž jsem byl spojen tak velkou část svého života a s tímhle mým dítětem si teď bude hrát někdo jiný!’. Je to vážně těžké, ale hovořil jsme s několik lidmi z Eidosu a zdá se mi, že jsou tomu vážně oddáni. Jsem si tedy jistý, že odvedou skvělou práci. Je těžké sedět stranou, ale jak říkám, mám jiná želízka v ohni, nové světy, které chci vytvářet a dobývat, takže je všechno tak jak má být“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama