alan-wake-definitivne-ne-letos
Novinka Alan Wake definitivně…ne letos

Alan Wake definitivně…ne letos

sleepless.

sleepless.

23. 7. 2007 11:20
Reklama

Nikoho jistě nepřekvapí, že si v letošním roce dostaveníčko s nočními přízraky spisovatele Alana Wakea nedáme. Hra nebyla prezentována na E3 a obecně okolo ní bylo už od září minulého roku ticho po pěšině. To je známka toho, že tvůrci z finského týmu Remedy Entertainment makají na plné obrátky a nechtějí být rušeni žádnými externími vlivy.

Konkrétní termín vydání Alan Wake nikdy společnost Microsoft, jako vydavatel, nestanovila. Už v prosinci minulého roku se však objevovali náznaky, že se hra na trhu objeví až v roce 2008. Z náznaků se nyní stala potvrzená skutečnost. V rozhovoru pro Game Informer totiž šéf Microsoft Game Studio Shane Kim jasně prohlásil, že Alan Wake letos nevyjde.

Nechtěl sice prozradit, jestli hra vyjde v příštím roce, nebo kdy vlastně, ale naznačil, že kdyby bylo vydání hry opravdu hodně vzdáleno, tak by o ní vůbec nehovořil. Zdá se nám tedy logické, že se AW objeví na trhu někdy v příštím roce. Docela bychom si i vsadili na jeho konec. Co říkáte, taková náhrada za Grand Theft Auto IV, které vyjde už letos, nebo Halo 3, nebo....

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama