demo-stranglehold-brzy-na-xbox-live-i-psn
Novinka Demo Stranglehold brzy na Xbox Live i PSN

Demo Stranglehold brzy na Xbox Live i PSN

sleepless.

sleepless.

22. 7. 2007 09:26 3
Reklama

Update 22. 7. - Neúplné informace o demoverzi Stranglehold z Kotaku už nejsou třeba, když jsou už od čtvrtka k dispozici informace mnohem lepší – přímo ze Stranglehold blogu na IGN. Příště se holt musíme lépe dívat.

Xbox 360 verze dema Stranglehold už je podle staršího game designéra Patricka Curryho hotová a hned jak projde certifikací, objeví se na XBLM. Demo hráče zasvětí do ovládání a základů pravidel boje. To všechno se bude odehrávat v úrovni Hong Kong Marketplace – tedy na tržnici, kde prý na hráče čeká spousta interaktivních objektů, nějaký ten bonusový obsah a hlavně masa nepřátel.

Jinak jak Patrick ujišťuje, PlayStation 3 demo Stranglehold už je ve výrobě také a brzy by se mělo objevit na PlayStation Network.

Původní zpráva 21. 7. - Neznámý krtek z týmu Midway Chicago se nechal pro Kotaku slyšet, že se v hodně blízké budoucnosti objeví na Xbox Live Marketplace hratelná demoverze střílečky Stranglehold, což je duchovní nástupce filmu Hard Boiled režiséra Johna Woo, který se na vývoji hry podílel.

Demo prý v současné době prochází kontrolním a schvalovacím procesem v Microsoftu, tak doufáme, že se neobjeví žádný závažnější problém, který by jeho vydání pozdržel. Demo přinese několik odemykatelných bonusů a ukázku multiplayeru. Mělo by tedy nabídnout poměrně velkou míru znovuhratelnosti, což je dobře, poněvadž musí hráčům vydržet až do září, kdy vychází plná verze hry. Jak to bude s demoverzemi dalších dvou verzí hry (PC, PS3), to utajený zdroj z Midwaye neprozradil. Docela bychom si však tipli, že se objeví nedlouho po vydání Xbox 360 dema.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama