pgr4-vyjde-az-bude-hotova-termin-netermin
Novinka PGR4 vyjde až bude hotová - termín, netermín

PGR4 vyjde až bude hotová - termín, netermín

sleepless.

sleepless.

20. 7. 2007 09:21
Reklama

Musíme přiznat, že nás společnost Microsoft docela překvapila, když během letošní E3 oznámila, že závodní titul Project Gotham Racing 4 vyjde už letos v září. Ono to však s tím zářijovým termínem nakonec nemusí vyjít. Tvůrci z Bizarre Creations jsou totiž napevno odhodláni dokončit a vyladit hru dle svých představ i kdyby měly padat trakaře – bez ohledu na to, že spol. MS přislíbila vydání hry už na září.

Šéf obchodních záležitostí Bizarre Creations Brian Woodhouse prezentoval výše zmíněný postoj svého týmu pro Eurogamer, když zároveň s tím připustil, že v případě Project Gotham Racing 3 tvůrci nestihli hru vyladit podle svých představ. Woodhouse doslova prohlásil, že měli tvůrci pocit, jako by jim hru někdo vytrhl z rukou.

„Vypadala skvěle, ale ke konci jsme se dostali do potíží s časem, abychom hru stihli pořádně vybalancovat. Tuhle (PGR4) hru už ovšem nepustíme, dokud nebude hotová. Byly jsme z toho totiž zklamaní. S dvojkou (PGR) jsme všechno stihli. Jedničku jsme bohužel uspěchali. No a trojka, však víte, byl to launchový titul, takže jsme byli pod obrovským tlakem. Mezitím jsme však totálně změnili náš přístup. U launchového titulu se pořád potýkáte s těžkostmi, s hardwarem a tím, že nemáme funkční prototyp dostatečně brzy. Tentokrát, protože stavíme na modulární bázi, jsme měli funkční prototyp k dispozici brzy. Mohli jsme myslet na všechny věci postupně, jak jsme se k nim dostávali, namísto toho, abych vám jako game designér říkal – OK, tady je hra a máš dva týdny na to, abys ji odladil“, svěřil se Eurogameru Woodhouse.

Je tedy možné, že se nakonec PGR4 nedočkáme v září, ale až v průběhu podzimu, či zimy. Ono však to čekání navíc stojí za to, pokud se nám pak do rukou dostane hotová a odladěná hra, která nebude potřebovat dalších deset patchů a updatů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama