halo-3-bez-podpory-online-kooperace
Novinka Halo 3 bez podpory online kooperace?

Halo 3 bez podpory online kooperace?

sleepless.

sleepless.

19. 7. 2007 08:11
Reklama

Zvěsti o tom, že Halo 3 nabídne co-op podporu pro 4 hráče skrze Xbox Live, byly…skutečně pouze zvěsti, fámy, spekulace a nic víc. Potenciální majitelé Halo 3 totiž budou rádi za to, když se vývojářům z Bungie podaří do hry nějakým způsobem vměstnat podporu online co-op módu pro dva hráče.

Nasvědčuje tomu vyjádření Franka O'Connera v posledním čísle EGM, kde říká: „Nejsme hloupí. Moc dobře víme, že to lidé chtějí a snažíme se to zrealizovat. Největším problémem je pro nás online kooperace, protože ve hře může nastat situace, kdy budete s dalšími pěti vojáky ve Warthogu vzdálen míli od druhého hráče. To je opravdu velká překážka. Je sice řada způsobů, jak designově takové překážky vyřešit. Problém s nimi je však v tom, že kdybychom si jedno z těch řešení vybrali a použili, tak už hra nebude působit jako Halo. Pokud budeme schopnosti implementovat online co-op způsobem, který bude fungovat dobře, tak to uděláme. Pokud bude online co-op fungovat špatně, tak do toho nepůjdeme“.

Tvůrci z Bungie tedy ústy Franka O'Connera dali jasně najevo, že na podpoře online kooperace pracují, byť zatím nepřišli na způsob, jakým ji implementovat dle svých představ. Každopádně, i kdyby Halo 3 vyšla letos v září „pouze“ s podporou LAN a splitscreen kooperace, tak to bude spoustě hráčů stačit. Kouzlo společného hraní tkví často v tom, že spolu hráči komunikují tváří v tvář a ne jenom s pomocí voicechatu. Jinak nesmíme zapomínat na to, že mají tvůrci z Bungie možnost vydat online co-op později ve formě updatu, či patche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama