novy-obsah-z-pc-verze-gow-pro-x360-tezko
Novinka Nový obsah z PC verze GoW pro X360? Těžko…

Nový obsah z PC verze GoW pro X360? Těžko…

sleepless.

sleepless.

17. 7. 2007 10:12
Reklama

Majitelé Xbox 360 verze akčního hitu Gears of War se zřejmě nového obsahu, který přinese PC verze (nové lokace, pět nových kapitol v rámci singleplayer kampaně, nové zbraně i nepřátele a tak dále), nedočkají. V rozhovoru pro AMN tuto možnost víceméně vyvrátil Mark Rein, pole něhož jsou teď vývojáři z Epic Games naplno zaměstnáni vývojem PC verze GoW, vývojem PC a PS3 verzí Unreal Tournament 3, no a pak je čeká další práce na Xbox 360 verzi UT3. Pro práci na konverzi nového GoW obsahu z PC na Xbox 360 prostě nejsou lidi.

Navíc je tu problém s kompatibilitou. Nový obsah pro PC verzi je prý postaven na trošku jiné verzi hry a jeho konverze pro Xbox 360 by vyžadovala patch tak masivní, že by svojí velikostí hravě překonal velikost všech doposud vydaných patchů a updatů pro Xbox 360 verzi. Jak ovšem sám Rein poznamenal, tak nic není nemožné a i když zatím oficiální stanovisko ohledně konverze PC obsahu na Xbox 3602 zní „Ne“, tak do budoucna nelze nic vyloučit. Tedy z našeho pohledu.

Gears of War se týká ještě informace z Gamerscore blogu od Chrise Paladina, který potvrdil zvěsti o tom, že PC verze GoW nabídne vlastní sadu achievementů v hodnotě 1000 bodů, která se nijak nekryje s achievementy v hodnotě 1250 bodů, které jsou k dispozici v Xbox 360 verzi. No a o tom, že PC verze Gears of War není Vista exkluzivní, ale zahrají si ji i uživatelé OS Windows XP, tak o tom už se ví od samého začátku, tedy od oficiálního představení hry z minulého týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama