harry-potter-potreti-v-rade-kralem-top-40-v-uk
Novinka Harry Potter potřetí v řadě králem TOP 40 v UK

Harry Potter potřetí v řadě králem TOP 40 v UK

sleepless.

sleepless.

17. 7. 2007 08:23
Reklama

Nuda, nuda a ještě jednou nuda…přímo čiší z TOP 40 žebříčku nejprodávanějších her na území Velké Británie za týden, co skončil 14. července. Jinak řečeno, žebříček nepřináší žádné skutečně zajímavé informace, což se však dalo očekávat, když se na plátnech kin vesele prohání nový Harry Potter film, kterému dělá garde dámu jeho videoherní adaptace Harry Potter a Fénixův řád, jež TOP 40 žebříku neomylně vládne – stejně jako v týdnu minulém a předminulém.

Ostatně oproti minulému týdnu se pořadí na prvních třech místech vůbec nezměnilo. Na druhém místě je pořád DS titul More Brain Training from Dr Kawashima: How Old Is Your Brain? a na místě třetím pak videoherní adaptace filmu Shrek: The Third. Pořadí na dalších místech v žebříčku už sice trošku promíchaná jsou, ale většinou to jsou posuny a sestupy o dvě až tři místa, jako například u FPS The Darkness, která z místa 4. spadla na místo 8. Právě tento titul však dozajista čeká nárazový posun vzhůru v momentě, kdy vyjde PS3 verze.

Jedinou kuriozitou žebříčku za týden, co skončil 14. července, je tedy 8. místo Wii titulu Mario Party 8, který byl společností Nintendo v den svého vydání zase stahován z trhu kvůli hloupé chybě. Masivní reklamní kampaň, která však vydání hry v UK předcházela udělala své a poměrně velký počet hráčů si hru stihl koupit ještě než byla z prodeje stažena.

Co se novinek týče, tak do TOP 40 se v minulém týdnu dostaly jenom dvě, pokud nepočítáme budgetové re-releasy. Konkrétně to je právě Mario party 8 a pak DS titul Touchmaster DS, který se umístil na 29. místě. Možná stojí za to uvést ještě největší propad týdne, který zaznamenalo výborné akční RPG Overlord od Codemasters. Hra se totiž z místa 17. propadla až na pozici 32. a brzy už ji v žebříčku neuvidíme vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama