kane-and-lynch-dead-men-detaily-a-video
Novinka Kane and Lynch: Dead Men – detaily a video

Kane and Lynch: Dead Men – detaily a video

sleepless.

sleepless.

12. 7. 2007 21:47
Reklama

Až se letos na podzim, či v zimě objeví v obchodech PC, PS3, Xbox 360 titul Kane and Lynch: Dead Men od IO Interactive, tak hráčům nabídne možnost zabavit se hned na tři způsoby. Tím prvním je singleplayer kampaň, v níž bude hráč ovládat Kanea a společně s Lynchem a dalšími členy party si prožije vpravdě šílené dobrodružství za záchranou sebe sama i svých bližních. Je třeba připomenout, že jsou obě hlavní postavy, tedy Kane a Lynch, poměrně šílené osoby a navíc se oba dva od začátku nesnáší. Nemají však na výběr a  musí spolupracovat. Neznamená to však, že si nebudou vzájemně dělat menší naschvály.

Dalším zdrojem zábavy je kooperativní mód pro dva hráče, kdy jeden převezme roli Kanea a druhý Lynche. Spolu si pak prožijí všechna dobrodružství v rámci hlavní singleplayer kampaně, která je zavede do banky, do nočního klubu a na další místa plná lidí, kde pak budou působit chaos, zmatek a všeobecnou zkázu. Interaktivita prostředí je totiž jedním ze základních prvků celé hry. Dalším je individuální chování nepřátel i členů party, kteří pomáhají hlavním hrdinům ve splnění jejich cíle.

Abychom však neodbíhali od tématu. Třetím zdrojem zábavy v Kane and Lynch: Dead Men bude multiplayer s podporou až pro 8 hráčů. Bohužel zatím nejsou k dispozici informace o herních módech, které mají být údajně inovativní. Dokud to však neuvidíme na vlastní oči, tak tomu neuvěříme. Představu o tom, jak se Kane and Lynch: Dead Men hraje a jak vypadá si nyní můžete udělat díky záběrům v této videoukázce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama