viva-pinata-party-animals-minihrove-silenstvi
Novinka Viva Piñata: Party Animals - minihrové šílenství

Viva Piñata: Party Animals - minihrové šílenství

sleepless.

sleepless.

11. 7. 2007 07:51
Reklama

Fajnová RPG/simulace/strategie Viva Piñata sice prodejně na Xboxu 360 vyhořela, ale jak už zástupci Microsoftu dříve naznačili, tak tuto sérii hodlají stůj co stůj podporovat i budoucna. Dnes tohle předsevzetí naplnili ohlášením PC verze Viva Piñata a představením Xbox 360 titulu Viva Piñata: Party Animals, který už ovšem nevytváří tvůrci z týmu Rare, ale australská vývojářská společnost Krome Studios (patří společnosti Vivendi Games).

Viva Piñata: Party Animals je kompilace více než 40 zábavných multiplayer miniher pro 4 hráče, které lze hrát na jedné konzoli i online přes Xbox Live. Hra nabídne stejně netradiční vizuální zpracování jako původní Viva Piñata a svůj návrat ve hře oslaví i známé piñaty - Hudson Horstachio, Paulie Preztail, Franklin Fizzlybear a Fergy Fudgehog.

Viva Piñata: Party Animals se stylizuje do podoby virtuální TV Show, v nichž budou hráči v rolích čtyř výše piñát soutěžit v minihrách určených pro celou rodinu, mezi nimiž nebudou chybět hromadné bitky a řada závodních kláních v záludných lokacích, jež ukrývají spoustu bonusů. Pro hráče, kteří po ruce žádné kamarády nemají, bude ve hře přítomna možnost soupeřit proti AI protivníkům. K vydání Viva Piñata: Party Animals dojde ještě letos před vánoci. Ukázky ze hry jsou k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama