predstaveni-pc-verzi-gears-of-war-a-viva-pinata
Novinka Představení PC verzí Gears of War a Viva Piñata

Představení PC verzí Gears of War a Viva Piñata

sleepless.

sleepless.

11. 7. 2007 07:17 3
Reklama

Jak už víte, pokud jste alespoň koutkem oka nahlédli na náš přepis tiskové konference Microsoftu z E3 2007, tak víte, že se majitelé PC dočkají ke konci roku hned dvou původně Xbox 360 titulů. Za prvé to bude Viva Piñata od Climax Group, což jsme upřímně řečeno nečekali. No a zadruhé to bude akční titul Gears of War, s jehož PC verzí se však tak nějak počítalo – možná ne tak brzy.

PC verze Gears of War od Epic Games nabídne veškerý obsah přítomný v původní Xbox 360 verzi, který bude doplněn o tři nové multiplayer mapy, nový multiplayer mód, podporu DirectX 10 i online služby Games for Windows Live a pak také pět nových singleplayer kampaňových kapitol s novými nepřáteli i zbraňovým arsenálem.

Součástí PC verze GoW bude ještě editor, který kreativní hráčům nabídne možnost libovolné manipulace s Unreal Editorem a tedy i tvorbu vlastních úrovní, nebo přetváření těch původních. Jako samozřejmost, která ovšem není v tiskové zprávě zmíněna, bereme v případě PC verze GoW podporu myši a klávesnice, ale i Xbox 360 gamepadu pro PC. První screenshoty z PC verze hry jsou k dispozici za tímto odkazem. Hra vyjde na PC letos o vánocích a co je důležité, nebude Windows Vista exkluzivní. Zahrají si ji uživatelé Vist i XPéček.

Tisková zpráva společnosti Microsoft odhalila, že PC verzi titulu Viva Piñata vyvíjí lidé z vývojářské společnosti Climax Group. Jinak se zdá, že bude PC verze obsahově totožná s Xbox 360 a kromě jiného tedy nabídne omezenou podporu služby Games for Windows Live. První screenshoty z PC verze Viva Piñata najdete za tímto odkazem, stejně jako informace o tom, co hra nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama