hw-naroky-fps-bioshock
Novinka HW nároky FPS BioShock

HW nároky FPS BioShock

sleepless.

sleepless.

10. 7. 2007 08:50 7
Reklama

Taky přemýšlíte, jestli vám BioShock na vaší stávající sestavě půjde? Většina z nás už na tohle myslela dříve a třeba Pavel s Lukášem i Radek, ti už mají svá PC na hraní BioShocku připravená. Někteří s nás však raději jakoukoli snahu o upgrade vzdali s tím, že si pak BioShock zahrají na Xboxu 360. Každopádně, pokud upgrade svého PC odkládáte na chvíli, kdy tvůrci zveřejní oficiální systémové požadavky, tak už máte po problému a můžete se na nákup nových komponent začít chystat.

Elizabeth z fansajty Cult of Rapture totiž na fóru postnula oficiální minimální systémové požadavky a doporučené systémové požadavky.

Minimální konfigurace:
Operační systém – Windows XP (service pack 2), Windows Vista
CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core procesor
RAM: 1GB
Grafická karta: Direct X 9.0c kompatibilní gr. karta se 128MB RAM (NVIDIA 6600 a lepší/ATI X1300 a lepší, vyjma ATI X1550).
Zvuková karta: 100% DX 9.0c kompatibilní
8GB volného místa na pevném disku

Doporučená  konfigurace:
Operační systém – Windows XP (service pack 2), Windows Vista
CPU: Intel Core 2 Duo procesor
RAM: 2GB
Grafická karta: DX9 kompatibilní gr. karta s 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT a lepší), nebo DX10 kompatibilní gr. karta jako například NVIDIA GeForce 8600.
Zvuková karta: Sound Blaster X-Fi série 
8GB volného místa na pevném disku


Všechny potřebné informace o HW nárocích BioShock tedy máte k dispozici a je jenom na vás, k čemu je využijete. Vlastně je tu ještě jedna věc. Pro hraní BioShock budete nezbytně potřebovat připojení k internetu, abyste si hru mohli aktivovat. Říkal tu někdo něco o Half-Life 2?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama