video-z-gears-of-war-na-pc-predstaveni-na-e3
Novinka Video z Gears of War na PC - představení na E3

Video z Gears of War na PC - představení na E3

sleepless.

sleepless.

7. 7. 2007 08:00 6
Reklama

Letošní E3, která začne už příští týden, sice představení Gears of War 2 pro Xbox 360 nepřinese, jak nedávno zcela jasně prohlásil Mark Rein z Epic Games v reakci na šířící se spekulace. Co by však přinést mohla, to je představení PC verze Gears of War, o níž se diskutuje už od vydání GoW na Xboxu 360.

V únoru tohoto roku Mark Rein v rozhovoru pro TeamXbox připustil, že se GoW jednou na PC objeví. Ani v náznaku však nespecifikoval, kdy k tomu dojde. Jak ovšem naznačuje vydané a pak hned zase stažené video z Gamevideos.com, které je zachováno na YouTube a Google video, tak se majitelé PC dočkají GoW dříve než možná sami čekali.

Nelze samozřejmě vyloučit, že je tohle minutu a čtvrt dlouhé video docela povedený podvrh, nebo záběry z nového obsahu pro Xbox 360 verzi. Spíše se však přikláníme k tomu, že to podvrh není, jak naznačuje několik prvků, které jsou na videu k vidění. Konkrétně to jsou nové vizuální prvky a obsah, který si z Xbox 360 verze GoW nepamatujeme.

Ruku do ohně za to nedáme, ale PC verze Gears of War podle nás bude představena během E3, když půjde podle všeho o Windows Vista exkluzivní titul, v čemž bychom se však velmi rádi mýlili. Hráčská veřejnost totiž zcela evidentně není Microsoftím záměrem, tlačit Windows Vista stůj co stůj jako herní platformu, až tak úplně přesvědčena, natožpak nadšena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama