oba-map-packy-pro-x360-verzi-r6-vegas-zdarma
Novinka Oba map packy pro X360 verzi R6: Vegas zdarma!

Oba map packy pro X360 verzi R6: Vegas zdarma!

sleepless.

sleepless.

30. 6. 2007 09:30
Reklama

Update 30. 6.: Společnost Ubisoft nabízí obsahové updaty Player's Pack Black Edition a Player's Pack Red Edition pro Xbox 360 verzi Rainbow Six: Vegas všem zájemcům zadarmo! Tato velkorysá nabídka přišla nedlouho poté, co byl nejdříve Player's Pack Black Edition v úterý 26. června vydán a prodáván za 800 MS bodů, aby byl krátce poté z neznámého důvodu stažen. Jak se nyní ukázalo, tak společnost Ubisoft nechtěla Player's Pack Black Edition nikdy prodávat, ale od začátku měla v plánu jej hráčům nabídnout zadarmo. Jenže jako obvykle došlo z něčí neopatrnosti k omylu.

Všichni hráči, kteří si stihli Player's Pack Black Edition koupit, budou společností Ubisoft odškodněni do 8 až 10 týdnů. Zatím však není jasné, jakou podobu bude ono odškodnění mít. Každopádně, jako omluvu za nedopatření s Player's Pack Black Edition balíčkem nyní Ubisoft všem majitelům Xboxu 360 nabízí zcela zdarma i v dubnu vydaný balíček Player's Pack Red Edition, který se až do teďka prodával za 800MS bodů. Určitě tedy na nic nečekejte a oba dva balíčky si co nejrychleji stáhněte. Kdoví, jak dlouho je bude Ubisoft nabízet zadarmo. Jen pro úplnost, černý balíček nabízí 5 multiplayer map a balíček červený 3 multiplayer mapy a dva herní módy.

Update 28. 6.:  Bože můj to jsou zase zmatky. Podle Majora Nelsona byl v úterý vydaný Rainbow Six: Vegas Player's Pack Black Edition map pack stažen. Nikdo neví proč, jestli došlo k odhalení nějaké chyby, nebo se prostě někdo v Ubisoftu přehmátl, či překlikl. Jisté je pouze to, že už si teď hráči Player's Pack Black Edition zakoupit nemohou a ti co už si jej koupili si žádnou z map v MP nezahrají – dočasně. Jakmile se spol. Ubisoft ozve s vysvětlením, nebo bude Player's Pack Black Edition zase vydán, tak se ozveme.

Původní zpráva - 26. 06.:  V únoru představený a v dubnu vydaný Player's Pack Red Edition, tedy balík s novým obsahem pro Xbox 360 verzi  3D akce Rainbow Six: Vegas, se dnes dočkal nástupce v podobě balíčku nazvaného Player's Pack Black Edition. Zhruba 700 MB velký balíček stojí 800 MS bodů a obsahuje 5 multiplayer map. Nové jsou však pouze tři - Red Lotus, Wartorn a Rrrra. Čtvrtá mapa je pouze přepracovanou verzí známé mapy Streets a mapa pátá je zase remaky mapy PRESIDIO z Rainbow Six III. Žádné další informace jsme o novém map packu nebyli schopni nasbírat. Nevíme tedy, jestli náhodou neobsahuje i herní módy, nepřináší opravu bugů a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama