nove-mp-mody-pro-xbox-360-verzi-f-e-a-r
Novinka Nové MP módy pro Xbox 360 verzi F.E.A.R.

Nové MP módy pro Xbox 360 verzi F.E.A.R.

sleepless.

sleepless.

26. 6. 2007 08:07
Reklama

Společnost Vivendi Games vydala obsahový update pro Xbox 360 verzi FPS F.E.A.R., který je – a to bychom rádi zdůraznili, poněvadž se to nestává zas tak často – k dispozici zcela zdarma. Update do hry přidává týmové multiplayer módy Control a Conquer All a připravuje základní hru na nášup nových multiplayer map, jež budou vydány v průběhu léta. Ty už však zadarmo logicky nebudou.

Update do hry přidává ještě cákance krve na nepřátelské uniformy, aby boj působil intenzivněji. No a zmínit je třeba i možnost speciální verzi HUDu, při jehož použití si může hráč jednotlivé prvky uživatelského rozhraní zapnout jenom když potřebuje. Jinak na obrazovce žádná rušivá číslíčka a ukazatele neuvidí.

Vraťme se však ještě k novým módům Control a Conquer All. V módu Control proti sobě bojují dva týmy o to, kdo dokáže co nejdéle ovládnout předem stanovené kontrolní body, které jsou na každé z map tři. Tým dostává body za každý obsazený kontrolní bod. Čím více obsazených bodů, tím větší počet bodů.

V módu Conquer All je o to obsadit a před dotírajícími nepřáteli udržet všech pět bodů, které jsou na mapě vytyčeny. Když se žádnému z týmu nepodaří všech pět bodů obsadit a po stanovenou dobu udržet, tak vyhrává tým, jež dokázal obsazením bodů nakumulovat nejvíce bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama