predstaveni-kolekce-artworku-into-the-pixel-2007
Novinka Představení kolekce artworků Into the Pixel 2007

Představení kolekce artworků Into the Pixel 2007

sleepless.

sleepless.

24. 6. 2007 06:14
Reklama

Letošní E3 bude poprvé po mnoha letech trošku jiná a rozhodně to není dáno pouze novým názvem E3 Media & Business Summit. V prvé řadě už nepůjde o výstavu, ale seriózní setkání vývojářů, vydavatelů, byznysmenů a hlavně novinářů, kterým budou v klidu prezentačních místností ukazovány jednotlivé tituly. Ne všechny prvky klasických E3 výstav však budou letos zorganizovány od základu úplně jinak. Některé z nich totiž přežily v původní formě a jednou z nich je výstava Into the Pixel, která se koná už od roku 2004.

Into the Pixel je jedna z mála příležitostí k tomu, aby se vedle game designérů a producentů zviditelnili trošku také grafici a malíři, kteří svými artworky a rendery určují, jak bude vlastně hra vypadat, jakým vizuálním stylem se bude hráčům prezentovat, jakou atmosférou bude na hráče působit a tak dále.

Letos bylo pro výstavu Into the Pixel 2007 vybráno ze stovek uchazečů 16 nejlepších prací, respektive artworků a kreseb z titulů Hlaf-Life 2: EP2, Dawn of War, Guild Wars, Blacksite: Area 51, Fable 2, 300: March to Glory, Viva Piñata, Rayman Raving Rabbids, EVE Online, Wipeout Pulse, American McGee's Grimm a dalších. V digitální podobě si všech 16 finalistů můžete prohlédnout na této stránce, kde si však můžete nalistovat i kolekce ze všech předchozích ročníků.

Pokud byste chtěli všech 16 letošních prací vidět takzvaně naživo, tedy pěkně vytisknuté a zarámované, tak vám nezbude, než se buď nějak protlačit mezi novináře a vývojáře na E3 Media & Business Summit, nebo si v říjnu zajet do LA na výstavu E for All Expo, což je výstava veřejná, tedy určená přímo pro spotřebitele. Stačí si jen zaplatit vstupenku, cestu, pobyt a můžete vyrazit. To už vás však vyjde levněji, když si oněch 16 artworků vytisknete, zarámujete a vyvěsíte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama