letosni-e3-predstaveni-gears-of-war-2-neprinese
Novinka Letošní E3 představení Gears of War 2 nepřinese

Letošní E3 představení Gears of War 2 nepřinese

sleepless.

sleepless.

20. 6. 2007 14:37
Reklama

Čas se včera pro spoustu majitelů konzole Xbox 360 zastavil, když se na několika webech objevil seznam oznámení, jež společnost Microsoft chystá na E3 v první polovině července. Onen seznam vypustil do světa údajně někdo z organizační složky E3 a společnost Microsoft se k němu jako obvykle odmítla vyjádřit s tím, že jde o fámu.

Nicméně, kromě celé řady oznámení, kterých se možná na E3 od Microsoftu dočkáme a možná ne, obsahuje seznam i několik vyložených hloupostí a celou řadu nepřesností. Jednou z nich je možnost, že by spol. Microsoft financovala vývoj hry/her postavených na Jason Bourne licenci, tedy té knižní a ne filmové. Něco podobného je však nemožné, poněvadž Bourne licence patří společnosti Vivendi - kompletně. Pokud se tedy hráči dočkají hry spojené s Bourne brandem, tak to bude mít na starosti Vivendi.

Jinak uniklý seznam hovoří o tom, že spol. Microsoft koupila práva na Xbox 360 exkluzivitu Star Wars Battlefront 3 titulu (na němž zřejmě pracují tvůrci z Free Radical), dále jsou v seznamu informace o prezentaci dvou nových her i (už představeného) titulu Banjo Kazooie 3 od Rare, o možném představení Metal Gear Solid hry pro Xbox 360 (nemusí to být nutně MGS4), o představení nového IP od Gas Powered Games a tak dále.

Zřejmě nejzajímavější zmínka se však týká Gears of War titulu, z jehož nástupce, tedy z Gears of War 2, prý bude na E3 k vidění trailer. Tuto možnost však pro fansajtu Beyond Unreal zcela vyloučil Mark Rein z Epic Games, jenž zdůraznil, že k představení Gears of War 2 během E3 rozhodně nedojde. Tvůrci se pořád soustředí na vylepšování prvního titulu, což Rein demonstroval poukazem na nedávno vydaný GoW update.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama