halo-3-achievementy-odhalena-viralni-reklama
Novinka Halo 3 achievementy, odhalena virální reklama

Halo 3 achievementy, odhalena virální reklama

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

19. 6. 2007 19:22
Reklama

Dohromady 49 achievemenů o celkové hodnotě 1 000 bodů bude možné dosáhnout v Halo 3. Jejich kompletní seznam se nachází zde a obsahuje celkem standardní sbírku, již by člověk u akční hry čekal. Bodováno bude tedy dokončení každé z devíti misí kampaně na tři různé obtížnosti, i dohrání hry jako takové. Hráči budou v jednotlivých levelech hledat lebky a menší bodové obnosy si připíší i za drsné výkony typu Triplekill či Overkill (zabití 3, respektive 4 nepřátel během 4 vteřin) v online režimu.

Do vydání finální verze Halo 3 chybí něco přes tři měsíce a Microsoft nastartoval pořádnou reklamní kampaň. Virální reklamu shrnuje novinka na GameSpotu. Do diskusního fóra Bungie přispívá robotická entita jménem AdjutantReflex. Součástí kampaně je pěkně zpracovaný komiks na oficiálních stránkách hry. Spojitost s Halo 3 má zřejmě i společnost Society of the Ancients, která se snaží rozšířit informaci o jakési starobylé mimozemské rase (symbolika a teorie odpovídají zmíněnému komiksu). Kampaň, již představitelé Microsoftu pojmenovali familiérně "Iris", by měla kulminovat 26. září, tedy v den vydání hry, a během svého průběhu provést hráče Halo univerzem a zasvětit je do pozadí událostí celé série.

Těžko říct, jestli oficiálním oznámením a přiznáním Microsoftu neztratila virální reklama na Halo 3 právo na přízvisko "virální". Nicméně fanoušci hry určitě neprohloupí, když budou události okolo Iris pečlivě sledovat, třeba na nově vytvořené wiki.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama