halo-3-betatest-statistiky
Novinka Halo 3 betatest statistiky

Halo 3 betatest statistiky

sleepless.

sleepless.

14. 6. 2007 06:13
Reklama

Halo 3 betatest včera (13. června) skončil a společnost Microsoft toho využila k dalšímu hypování výše uvedené hry, která, stejně jako například Grand Theft Auto IV, žádné hypování vlastně ani nepotřebuje. Abychom však nebyli nařčeni z toho, že zatajujeme důležité informace, tak budeme chvíli na Halo 3 vlně plavat a mrkneme se na Halo 3 betatest statistiky.

V průběhu necelého měsíce si Halo 3 beta klienta stáhlo z Xbox Live pes 820 000 unikátních uživatelů, což znamená, že bylo staženo přes 350 terabytů dat. Celkem bylo v průběhu betatestu odehráno 12 milionů čistých hodin H3 multiplayeru, což je ekvivalent více než 1400 let nepřetržitého hraní jednoho hráče. Velmi úspěšný byl údajně i, v průběhu betatestu představený, prvek umožňující ukládání a publikaci replayů ze hry. Nakonec jej prý využilo přes 580 000 hráčů Halo 3 betatestu, kteří vygenerovali přes 2.7 terabytů dat v podobě filmů.

Na a čas, který zbývá do 26. září, kdy Halo 3 v Evropě vyjde, si mohou sklaní fandové krátit sháněním peněz a nakupováním několika Halo 3 produktů, mezi něž patří speciální Halo 3 bezdrátové ovladače s artworkem od Todda McFarlaneho, Halo 3 bezdrátový headset, další část knižní Halo ságy nazvaná Halo: Contact Harvest (autorem je Joseph Staten z Bungie), komiksová minisérie Halo od Marvel Comics a tak dále. Je toho zkrátka hodně, takže docela litujeme ty fandy Halo série, kteří doma musí mít úplně všechno, co se této sci-fi ságy týká. Tentokrát je to bude stát opravdu velký peníz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama