snizovani-stavu-v-evropskych-pobockach-take-2
Novinka Snižování stavů v evropských pobočkách Take 2?

Snižování stavů v evropských pobočkách Take 2?

sleepless.

sleepless.

10. 6. 2007 19:40
Reklama

V návaznosti na kompletní výměnu vedení (včetně prezident Paula Eibelera) společnosti Take 2 Interactive letos na jaře a z toho vyplývající zbrusu novou firemní politiku, se podle informace z MCV chystá na následující období pořádné pouštění žilou ve smyslu propouštění.

Nemělo by přitom jít o snižování stavů na nižších pozici. Padáka prý může očekávat spousta vrcholových manažerů i manažerek a pracovníků i pracovnic z marketingu. Ještě ke všemu prý jde o akci, která se dotkne všech evropských a australských poboček Take 2. To znamená, že strach musí mít pracovníci z poboček v Nizozemí, Austrálii, Německu, Španělsku, Itálii, Francii a Velké Británii.

Zaměstnanci Take 2 v severní Americe si sice mohou prozatím dát v klídku nohy na stůl, ale ne na dlouho. Dá se očekávat, že na ně visící Damoklův meč také velmi brzy dopadne. Každopádně, oznámení týkající se snižování stavů v evropských pobočkách Take 2 prý máme podle MCV očekávat už během zítřka. Jakmile se tedy dozvíme něco nového, dáme vám určitě vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama