tvurci-stoji-za-svym-gta-iv-pry-vyjde-na-cas
Novinka Tvůrci stojí za svým, GTA IV prý vyjde na čas

Tvůrci stojí za svým, GTA IV prý vyjde na čas

sleepless.

sleepless.

5. 6. 2007 15:54 4
Reklama

Analytici to mají na jednu stranu lehké a na druhou stranu těžké. Ta těžká část je, předpovědět co možná nejpřesněji budoucnost na základě celé řady informací, které do sobě zdánlivě nezapadají. No a ta lehká část práce analytika, ta se zpravidla týká výsledku. Když prostě něco dopadne trošku jinak, tak takový analytik (pokud se mu to nestává pořád) prostě mávne rukou a řekne, tak jsem se jednou zmýlil, no bóže. No a když nedostane padáka kvůli tomu, že na konto jeho nepřesné předpovědi zbankrotovalo tisíce klientů, tak si může analytik vesel předpovídat dál, fakta sem, fakta tam, však jsou to pouze předpovědi. To je stejné jak s předpovědí počasí.

To už jsme však trošku odbočili. Podstatné je, že známý Michael Pachter z Wedbush Morgan minulý týden předpověděl (kromě spousty jiných zajímavých věcí) posun vydání Grant Theft Auto IV ze 17. října o několik týdnů až na listopad. Prý se k tomu společnost Take 2 rozhodne, aby vydání GTA IV co nejvíce oddálila od vydání další potenciální hitovky – Halo 3. Ta vyjde 26. září.

Jenže, jak se dalo očekávat, tvůrci z Rockstar Games stojí za svým a tvrdí, že se hráči GTA IV dočkají v říjnu, konkrétně v jeho druhé polovině. Komu tedy máme věřit. Analytikovi, nebo tvůrcům. Nejlepší ze všeho nebude věřit ničemu, ani tomu co nás učili ve škole, a řídit se heslem „kdo si počká, ten se dočká“. Prozatím stále počítáme s tím, že GTA IV vyjde 17. října. Když tomu bude jinak, tak na dálku popřejeme Michaelu Pachtéřovi hodně zdaru do dalšího úspěšného nostradamování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama